Persoonlijke kracht

Je hoort het zo vaak, volg je hart. Eind 2021 besloot ik mijn baan op te zeggen en zelfstandig verder te gaan. Enorm spannend! Bij een opleiding die ik volgde kwam ik in aanraking met de persoonlijke kracht methodiek. Een methode die is gebaseerd op de filosofie van Elementen en psychologie van Kleur. De testuitslag gaf mij het duwtje in de rug dat ik op dat moment nodig had!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De uitslag vond ik zó bij mij passen dat ik deze kleuren meegenomen heb in mijn eigen huisstijl maar ik wilde meer weten van deze test, de methodiek en de psychologie van kleuren. Ook wilde ik het kunnen toepassen bij anderen.

Tamarketing - kleuren hart1
Tamarketing - kleuren hart2

Met de persoonlijke kracht methode krijg je inzicht in wat jou zo uniek maakt. Wie ben je, wat drijft je en wat zijn je allergrootste krachten. Jij mag zijn en laten zien wie je bent!

Inmiddels ben ik als kleur & kracht coach gecertificeerd en kan ik de tests afnemen. Deze uitslag geeft persoonlijk inzicht en kan een mooi handvat zijn voor jouw persoonlijke en/of zakelijke branding. De testuitslag presenteer ik aan jou en na afloop kun je alles nog eens nalezen in jouw persoonlijke rapport.

contact

Het lijkt me leuk om jou te leren kennen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een keer kennis maken.