Huisstijl

Jouw huisstijl bepaalt de identiteit die jij mee wilt geven aan je bedrijf. Kleurgebruik kan hierbij enorm bepalend zijn. Kleuren wekken namelijk bepaalde gevoelens en reacties op bij mensen. Het structureel gebruiken van kleur en lettertypes op alle visuele uitingen van jouw onderneming zorgt voor herkenbaarheid. Zo kan een kleur al direct in het brein van mensen herkenning oproepen. Denk maar aan bekende supermarkten of foodketens, zij maken allemaal gebruik van hun eigen ‘corporate identity’.

Huisstijlontwerp

Ik kan een huisstijl voor je ontwerpen die aansluit op jouw wensen. Dit komt je professionaliteit en herkenbaarheid ten goede en zo kun je je beter onderscheiden van andere ondernemingen. Hoe fijn is het als alles eenheid uitstraalt?

Het ontwerp van jouw eigen ‘brandboard’ start met een kennismakingsgesprek. Hier stel ik een tal van vragen om me een beeld te vormen van jouw onderneming, de diensten of producten die je aanbiedt en hoe jij als ondernemer bent. Op basis van kleur en elementen uit jouw huidige onderneming ga ik aan de slag om een huisstijl te creëren.

Sinds 2021 ben ik gecertificeerd kleurencoach, ik leg graag uit wat kleuren voor effect hebben op mensen. Hoe wil jij overkomen? Of hoe moet je bedrijf overkomen? De keuze van kleuren kan heel veel effect hebben op het brein van jouw ideale klant. Ik kan ook een kleurentest afnemen die jouw persoonlijke kracht zichtbaar maakt. Persoonlijker dan dit wordt het niet! Wil je hier meer van weten?

De elementen die ik standaard meeneem in het ontwikkelen van jouw huisstijl zijn:

Voor wie is een huisstijl interessant?

Voor ondernemers die eenheid willen uitstralen. Een huisstijl kun je gebruiken op je website, je social media kanalen, je e-mailhandtekening en je brochures of visitekaartjes.

De investering voor een nieuwe huisstijl bedraagt 475 euro incl. BTW

  • Na aanschaf ploft de factuur op je digitale deurmat
  • Simpel, snel en veilig te betalen via iDeal of vooraf overmaken

Logo ontwerp

Bij de meeste bedrijven waarbij ik over de vloer kom, is het logo prominent op de schuur zichtbaar. Wanneer je eenmaal binnen bent, pronkt het ook nog eens op de bedrijfskleding. Jij, je personeel, leveranciers en klanten zien dit iedere dag opnieuw. Wel zo leuk als je er een beetje trots op bent!

De keuze voor beeldmerk, lettertype of kleur bepalen jouw identiteit. Denk maar eens aan merken als Nike (beeldmerk), Coca Cola (lettertype) en Google (kleur).

Heb jij zin om je logo eens onder de loep te nemen? Of heb je nog helemaal geen logo? Ik ga graag met je in gesprek over jouw wensen. Na een eerste kennismaking werk ik drie voorstellen voor je uit en gaan we opnieuw in gesprek. We gaan door totdat jij blij en trots wordt van het resultaat. Zie jij je nieuwe logo al pronken op de gevel, de bedrijfskleding en op je website? Na afloop ontvang je alle benodigde bestanden.

De investering voor een nieuw logo bedraagt 475 euro incl. BTW

  • Na aanschaf ploft de factuur op je digitale deurmat
  • Simpel, snel en veilig te betalen via iDeal of vooraf overmaken

Bedrijven die je voorgegaan zijn:

contact

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een keer kennis maken.