Over mij

Mijn naam is Tamara van den Berg, aangenaam! Ik vind het heerlijk om aan de slag te gaan en dingen aan te pakken. ‘Handen uit de mouwen’ is dan ook een motto dat op mijn lijf geschreven is. Schrijven en ontwerpen vind ik leuk om te doen, van persbericht tot complete invulling van jouw social media. Vertel mij een paar steekwoorden en ik maak er leuke content van. Dat kan voor bedrijven in de tuinbouwbranche, maar zeker ook buiten deze sector!

Tamarketing - over mij
Tamarketing - over mij1

zaaien

De affiniteit met de tuinbouw kreeg ik van huis uit mee van mijn vader, die ook kweker was. Als kleine meid werd de interesse voor bloemen en planten als zaadje geplant. Na mijn opleiding op Hogeschool Rotterdam werd al snel duidelijk dat ik mijn werk wilde combineren met de tuinbouwbranche.

Tamarketing - over mij3

Groeien

De afgelopen acht jaar ging dat kleine zaadje groeien. Ik werkte als communicatie adviseur en trade marketeer bij Decorum Plants & Flowers. Hier voelde ik me als een vis in het water. Ik heb het merk en de club Decorum zien professionaliseren en groeien. Die ambitieuze, vooruitstrevende kwekers die door middel van samenwerking dagelijks bouwen aan een prachtig merk. Proberen de consument verliefd te maken op die schitterende producten, dát is wat ik echt leuk vind. Ik ben er trots op dat ik hier mijn steentje aan bijgedragen heb en dankbaar dat ik in mijn werk gegroeid ben.

Tamarketing - over mij2

Bloeien

Wanneer ik een gesprek start met een ondernemer zie ik het al gauw: die twinkeling in de ogen, de liefde voor het vak straalt er vaak vanaf. Die passie van ondernemers wordt niet altijd met beeld en tekst tot uiting gebracht, hier breng ik graag verandering in. Ik ben graag de verbindende factor voor het delen van informatie en inspiratie via social media en mailings. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Korte lijnen, snel schakelen en bedrijven in de schijnwerpers zetten. Dat is waar ik voor sta.

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Met de juiste kennis en ervaring heb ik het vertrouwen dat ik anderen kan helpen om tot bloei te komen! Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een keer kennis maken.