Kracht- en kleurentest

Je hoort het zo vaak, volg je hart. Eind 2021 besloot ik mijn baan op te zeggen en zelfstandig verder te gaan. Enorm spannend! Bij een opleiding die ik volgde kwam ik in aanraking met de persoonlijke kracht methodiek. Een methode die is gebaseerd op de psychologie van kleur. De uitslag van de Kracht- en Kleurentest gaf mij het duwtje in de rug dat ik op dat moment nodig had!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De uitslag vond ik zó bij mij passen dat ik deze kleuren meegenomen heb in mijn eigen huisstijl maar ik wilde meer weten van deze test, de methodiek en de psychologie van kleuren. Ook wilde ik het kunnen toepassen bij anderen.

Met de kracht- en kleurenmethode krijg je inzicht in wat jou zo uniek maakt. Wie ben je, wat drijft je en wat zijn je allergrootste krachten. Jij mag zijn en laten zien wie je bent!

Sinds 2021 ben ik als kleur & kracht coach gecertificeerd en kan ik de tests afnemen. Deze uitslag geeft persoonlijk inzicht en kan een mooi handvat zijn voor jouw persoonlijke en/of zakelijke branding. De testuitslag presenteer ik aan jou en na afloop kun je alles nog eens nalezen in jouw persoonlijke rapport.

De Kracht- & Kleurtest meet, ontwikkelt en maakt jouw Persoonlijke Kracht zichtbaar. De uitslag in jouw uitgebreide PK-Rapport brengt met kleur in beeld hoe bijzonder & krachtig je bent. Je komt er ook achter wat jouw diepste drijfveren en grootste talenten zijn. Je leert hoe je jouw kracht en verlangen zichtbaar maakt met kleur. Kleur kun je gebruiken in je kleding, in je omgeving en indien je ook onderneemt in je huisstijlkleuren, zodat je laat zien wie je bent en wat je wilt (en zo ook de klanten aantrekt die goed bij jou passen).

Tamarketing - mijn expertise - kracht en kleuren test

De PK-Methodiek gebruikt de positieve psychologie en de NLP principes voor persoonlijke ontwikkeling met de kracht van kleur voor snel, zichtbaar en effectief resultaat.

Na het invullen van de test krijg je van mij een online video presentatie over jouw krachtkleuren. Om alles nog eens rustig na te lezen, verstuur ik je ook een uitgebreid verslag met inspirerende en uitdagende oefeningen om deze kleuren toe te passen in jouw leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Na aankoop, verstuur ik de link om de test te maken (7 werkdagen).
  • Nadat jij de test gemaakt hebt, ontvang ik de uitslag en verwerk ik dat in een kracht- en kleuren rapport en neem ik een video op om dat aan jou te presenteren. (Binnen 7 werkdagen)
  • Na afloop verstuur ik jou het kracht- en kleurenrapport en kun je het allemaal nog eens rustig nalezen.

Voor wie is een kracht- en kleurentest interessant?
De uitslag van de test geeft persoonlijk inzicht en interessante oefeningen die je op eigen tijd en tempo kunt doen. Het rapport kan een mooi handvat zijn voor jouw persoonlijke en/of zakelijke branding. 

De investering om kleurrijk jezelf te zijn, bedraagt 275 euro incl. BTW

  • Na aanschaf ploft de factuur op je digitale deurmat
  • Simpel, snel en veilig te betalen via iDeal of vooraf overmaken

Wat anderen zeggen over de Kracht- en Kleurentest:

contact

Het lijkt me leuk om jou te leren kennen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een keer kennis maken.