teksten

Om jouw onderneming zichtbaarder te maken, kun je een diverse marketingmix toepassen. Ik help je graag ontdekken wat bij je past om jouw product of dienst te promoten.

Persbericht

In de tuinbouwbranche zijn er diverse mogelijkheden om publiciteit te krijgen voor jouw bedrijf. Heb jij een noviteit, iets te vieren of te melden? Ik help je graag om ‘tamtam’ te maken! Het schrijven van een pakkende tekst neem ik uit handen en bovendien zorg ik ervoor dat jouw nieuws gedeeld wordt met de juiste contacten.

Mailings

Op één dag meer dan honderd mensen persoonlijk benaderen met jouw boodschap lijkt een onmogelijke opgave. Toch kun je een groot publiek bereiken middels een goede mailing. Ik informeer naar jouw boodschap en zet dit bij elkaar in een professionele mail met creatieve teksten.

Website teksten

Kom je er niet uit met jouw website teksten? Ik kan je helpen om jouw teksten sprekender te maken. Bovendien zorgen de teksten ervoor dat jouw website beter gevonden wordt op zoekmachines. Ik heb ook een fijne samenwerking met een website bouwer dus mocht je nog geen website hebben, informeer dan zeker naar de mogelijkheden.

Vacature teksten

De juiste kandidaten werven, kan een lastige opgave zijn. Ik help je met het schrijven van een sprekende vacaturetekst!

Overige

Visitekaartjes
Flyers
Banners
Briefing fotoshoot

Voor het maken van website teksten geldt mijn uurtarief van 65 euro excl. BTW.

contact

Het lijkt me leuk om jou te leren kennen. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag een keer kennis maken.